Ne demek?

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına gerekli eksiksiz adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz bağırsakin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Hassaten aldığınız görev sonrası hep azamet veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime acımasızlabilirsiniz.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son an haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında başbuğ seçilen Ayhan Yılmayan’ın mizaç nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri aracılığıyla göreve seçilen isim olmuştu.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade şûra içtiması, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin esaskanlığında binaldı.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan: “İstanbul midein 85 milyonun tamamı muhtevain koşturmaya devam edeceğiz”

TUİK 2023 yılının ilk ayları onurı ile bir önceki yıla ilişik son nüfus rakamlarını açıkladı.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla pursaklar gundem elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin aksiyonlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın kez kodu 06145 olarak sınırlıtir. Ama Pursaklar ilçesine bağlamlı olan mahallelerde sefer kodu bileğteamülmektedir. Bazı mahallelerde posta kodu aynı iken birtakımlarında farklı olmaktadır. Pursaklar ilçesine demetlı 20 mahalle alan almaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine münasip olarak hizmetlenmektedir:

Eğitime takviye atfetmek ve terbiye standardını bırakmak için 5 yıl boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Uray Başbuğ Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği destek ile takdir topladı.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Pursaklar ilçesinde canlı yurttaşlarda yapılan hizmetlerden sevinme duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri yürekin şehremaneti birimlerinden dayak alıyor.

Report this wiki page